ΧΡΗΣΙΜΕΣ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Στη συγκεκριμένη σελίδα θα βρείτε χρήσιμες ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να πλοηγηθείτε και να βρείτε τα πάντα. Οι χρήσιμες ιστοσελίδες είναι ιστοσελίδες που έχουνε κάποια ποιότητα, έχουνε ποιοτικά και μοναδικά άρθρα και υψηλό domain authority για τις μηχανές αναζήτησης.

Στις μηχανές αναζήτησης προσμετρούνται όλοι οι σύνδεσμοι που δείχνουν προς ένα site με βάση πόσο σημαντικά και σχετικά με το περιεχόμενο της σελίδας είναι. Στις μηχανές αναζήτησης τα αμφίδρομα backlinks έχουν μικρότερη αξία ωστόσο, δίνουν αξία στις ιστοσελίδες που δείχνουν και τις αναβαθμίζουν. Κάντε στις παρακάτω ιστοσελίδες για να μάθετε γιατί αυτές οι σελίδες αξίζουν την προσοχή σας.

Η κατάταξη της ιστοσελίδας σας στη Google (SEO) επηρεάζεται από τον αριθμό των domain name και των ιστοσελίδων που συνδέονται με την δική σας ιστοσελίδα κάτι που λίγοι το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους. Όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός τόσο καλύτερα για τη δική σας ιστοσελίδα αφού θα ανέβει στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα έχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες.

Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι είναι υπερσυνδέσεις που δείχνουν (στοχεύουν) οποιονδήποτε τομέα εκτός από τον τομέα στον οποίο υπάρχει ο σύνδεσμος (πηγή). Σε απλούς όρους, εάν ένας άλλος ιστότοπος συνδέεται με εσάς, αυτός θεωρείται εξωτερικός σύνδεσμος προς τον ιστότοπό σας. Ομοίως, εάν συνδέεστε σε έναν άλλο ιστότοπο, αυτός θεωρείται επίσης εξωτερικός σύνδεσμος.

FRIENDLY SITES

Όλοι κάποια στιγμή αναζητούμε friendly sites στο διαδίκτυο είτε γιατί χρειαζόμαστε κάποια υπηρεσία ή απλά γιατί αναζητούμε κάτι που μας ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μπαίνουμε σε μια ιστοσελίδα και η πλοήγηση να είναι ευχάριστη και χρήσιμη ως προς αυτό που αναζητάμε. Δείτε μερικά friendly sites στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο παρακάτω.

Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι είναι υπερσυνδέσεις που δείχνουν στον (στόχο) τον ίδιο τομέα με τον τομέα στον οποίο υπάρχει ο σύνδεσμος (πηγή). Από την άποψη του SEO, ένας εσωτερικός σύνδεσμος είναι αυτός που δείχνει μια άλλη σελίδα στον ίδιο ιστότοπο.

Τι είναι ένας εσωτερικός σύνδεσμος;

Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι είναι σύνδεσμοι που μεταβαίνουν από μία σελίδα σε έναν τομέα σε διαφορετική σελίδα στον ίδιο τομέα. Χρησιμοποιούνται συνήθως στην κύρια πλοήγηση.

Αυτοί οι τύποι συνδέσμων είναι χρήσιμοι για τρεις λόγους:

  • Επιτρέπουν στους χρήστες να πλοηγούνται σε έναν ιστότοπο.
  • Συμβάλλουν στη δημιουργία ιεραρχίας πληροφοριών για τον συγκεκριμένο ιστότοπο.
  • Συμβάλλουν στη διάδοση των ιδίων συνδέσμων (ισχύς κατάταξης) σε ιστότοπους.

Βέλτιστες πρακτικές SEO

Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι είναι πιο χρήσιμοι για τη δημιουργία χρήσιμων ιστοτόπων και τη διάδοση των ιδίων συνδέσμων (οι διευθύνσεις URL είναι επίσης απαραίτητες). Για το λόγο αυτό, αυτή η ενότητα αφορά τη δημιουργία ενός friendly site φιλικό προς το SEO με εσωτερικούς συνδέσμους.

Σε μια μεμονωμένη σελίδα, οι μηχανές αναζήτησης πρέπει να βλέπουν περιεχόμενο για να παραθέσουν σελίδες στους τεράστιους δείκτες που βασίζονται σε λέξεις-κλειδιά. Πρέπει επίσης να έχουν πρόσβαση σε μια ανιχνεύσιμη δομή συνδέσμου – μια δομή που επιτρέπει στον ιστό να περιηγηθεί στις διαδρομές ενός ιστότοπου – προκειμένου να βρουν όλες τις σελίδες σε έναν ιστότοπο. Εκατοντάδες χιλιάδες ιστότοποι κάνουν το κρίσιμο λάθος να κρύβουν ή να θάβουν την κύρια πλοήγηση συνδέσμων με τρόπους στους οποίους οι μηχανές αναζήτησης δεν έχουν πρόσβαση. Αυτό εμποδίζει την ικανότητά τους να καταχωρούν σελίδες στους δείκτες των μηχανών αναζήτησης.

Μενού
Shares
Call Now Button